C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Dánia - Portugália
2012-06-14

dan_zaszlo                                 portugal_zaszlo

2         -          3

 

Életben maradtak a portugál remények! Dánia - Portugália 2-3
Eleinte a portugálok irányítottak és a támadások eredményeseknek bizonyultak, hiszen Pepe a 24. percben egy szögletet csúsztatott a dán kapuba. (Hasonlót fejelt a magyar válogatottnak is még 2009. szeptemberében) A jobban játszó Portugália nem állt le és még a 36. percben két gólosra növelte előnyét: Nani igazi klassziscsatárhoz méltóan vágott fel a sarokba egy szép lapos begurítást a 16-os területéről.
Nem írhattuk le a dán együttest, ugyanis a 41. percben Bendtner révén szépítettek egy sakk-mattig kijátszott szituációban. Szép találat volt!
A második félidőben kissé leült a játék, majd Cristiano Ronaldo a meccslabdát gurította a kapu mellé a 78. percben úgy, hogy egyedül vezethette rá a kapusra. Nem igazán ment neki a játék... Szörnyen megbosszulta magát a kihagyott helyzet! Bendtner újra villant és egy kapufás fejest ragasztott a kapuba a 80. percben: 2-2
Portugália nagyon nyomult és ugyancsak eredményesen: Varela a 87. percben egy pontos beívelést próbált kapásból ellőni. Elsőre luftot rúgott, de szerencséjére a labda előtte maradt, másodszorra pedig már nem hibázott. A cserecsatár tehát eldöntötte a mérkőzést: 2-3!
Remek és izgalmas mérkőzésen vagyunk túl, szép gólokat láthattunk. Mindkét csapat továbbjutási esélyei életben maradtak.

-L@szti-