C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
ELABO
2014-07-16

elaboInnovatív laborrendszer megoldások az oktatás és az ipar számára

A német ELABO GmbH. több, mint 30 éves szakmai tapasztalatával ma Európában meghatározó szerepet tölt be az elektronikai és elektrotechnikai oktatás és képzés, valamint az ipari teszt rendszerek és minőségi laboratóriumok területén.
A C+D Automatika Kft. 2005-től látja el a kizárólagos magyarországi képviseletet. Referenciáink között erősáramú közép-, és felsőoktatási intézmények, valamint ipari teszt laboratóriumok is szerepelnek.

Magyar nyelvű általános bemutató letöltése itt.

ELABO Termékkínálatunk:

ELABO oktatási rendszerek

ELABO oktatási rendszer Biztonsági és elektrosztatikus védelemmel ellátott asztalok, felépítmények beépített modulokkal (tápellátás, mérő-, és tesztműszerek, stb.), szekrények, fiókok, székek. Komplett oktatási laborrendszerek az elektronikai, elektrotechnikai, mechatronikai, a számítástechnikai és az ezekhez kapcsolódó képzésekhez.

Katalógus:
pdf Oktatási rendszerek

ELABO laborrendszerek

ELABO laborrendszerek Ipari laborrendszerek elsősorban a kutatás-fejlesztés, valamint a termékfejlesztés számára. A termékkínálat magában foglalja a pneumatikus mérőrendszerektől az elektrosztatikus (ESD) asztalokon át a mérési folyamatok rögzítésére és kiolvasására alkalmas szoftvert, valamint a kompatibilis beépíthető mérő-, és tesztműszereket.

Katalógus:
pdf Laborrendszerek
pdf Beépíthető műszerek

ELABO teszt rendszerek

ELABO teszt rendszerek Automatizálási mérés és ellenőrzés. Mindazon ellenőrzési helyzetekre kínálunk megoldást (a magasfeszültségű teszt berendezésektől a komplex, cserélhető adapteres ellenőrző rendszerekig), amelyek a gyártás, automatizálás területén előfordulhatnak.

Katalógus:
pdf Mérőműszerek a mérés és ellenőrzés számára: Instruments
pdf Automatizált tesztrendszerek: Projektek Hot + Cold Wet

ELABO ipari termelési rendszerek

ELABO ipari termelési rendszerek Modulárisan felépülő rendszerek a manuális, vagy félautomatizált termelési rendszerek számára, a szakma speciális elvárásainak megfelelően, akár integrált mérési-ellenőrzési rendszerbeépítési lehetőséggel.

Katalógus:
pdf Termelő és összeszerelő rendszer
pdf Mobil egységek és rendszerek ipari környezetben

ELABO irányító és vezérlő központok

ELABO irányító és vezérlő központok Irányítóközpontok tervezése és kivitelezése szerver központok, biztonsági rendszerek vezérlőtermei, valamint az energiaszektor irányító központjai számára, a beavatkozó konzoloktól a nagy kijelzős megfigyelőállomásokig.

Katalógus:
pdf Irányító központok

ELABO karbantartás és üzemeltetés

ELABO karbantartás és üzemeltetés Az ipari munkahelyektől a dokumentálási kötelezettség ellátásáig, a modern kor javítási, karbantartási és üzemeltetési feladatainak megfelelő „egyszerű” munkaasztaltól a mérési eredmények tárolására alkalmas szoftverig, és az azzal kompatibilis mérőműszerekig terjed a termékkínálat.

Katalógus:
pdf Laborrendszerek
pdf Beépíthető műszerek

iconELABO terhelési teszt
iconELABO labortervező program

iconTovább a gyártó honlapjára