Hungarian flagEnglish flag
1191 Budapest, Földváry u. 2.
info@meter.hu +36 1 282 9896
Gefran
2016-05-03

GefranAz olasz GEFRAN gyár több, mint negyven éves tapasztalatával és folyamatos innovatív tevékenységével mára meghatározó szereplőjévé vált az európai ipari irányítástechnikai szektor automatizálási szegmensének.

A C+D Automatika Kft. kizárólagos magyarországi forgalmazóként több, mint tíz éve forgalmazza a gyártó termékeit egyre nagyobb darabszámban az országban, a legnagyobb ipari termelő-, és összeszerelő üzemek kiemelt beszállítójaként.


A C+D Automatika Kft. által forgalmazott GEFRAN termékek:

Nyomásérzékelők

 

Műanyagipari nyomásérzékelők és távadók

Nyomástávadók

Olvadék nyomástávadók

A nyomásérzékelő egy olyan jelátalakító, amely a nyomást analóg elektromos jellé alakítja át. A GEFRAN ipari nyomásérzékelők folyadék vagy gáz nyomás érzékelésére alkalmasak minden ipari alkalmazási területen.

Az olvadásponti nyomásérzékelõk olyan speciális kivitelû eszközök, amelyeket arra terveztek, hogy megfeleljenek a mûanyagfeldolgozásban felmerülõ igényeknek, ahol a hõmérséklet 400 °C-ig emelkedhet és a felhasznált speciális polimerek nem teszik lehetõvé hagyományos érzékelõk alkalmazását.
Olvadásponti nyomástávadók alkalmazása

   

Erőmérő cellák

Hőmérséklet érzékelők: ellenállásos, hőelem

Erőmérő cellák

Gefran hőérzékelők

Az erőmérők olyan jelátalakítók, melyek erőhatást elektromos jellé alakítanak át. Sokrétű felhasználathatóságuknak köszönhetően megkülönböztetünk feszítő-, nyomó-, húzó-, nyomó-, és nyíróerő mérőirányba használható jelátalakítókat.
Gefran erőmérők összehasonlító táblázata
Ipari, gépészeti és műanyagipari ellenállásos és hőelemes hőmérséklet érzékelők, valamint kiegészítőik (kompenzációs vezetékek, csatlakozók).
   

Lineáris útadók: potenciométeres

Lineáris útadók: magnetostriktív

 Lineáris útadók

Magnetostriktív útadók

A lineáris útadók olyan távadók, melyek mozgó mechanikus részek elmozdulását mérik.
A termékválaszték minden fajta lineáris elmozdulás mérésére alkalmas, kurzoros vagy tengelyes kivitelben, különböző védettséggel és felerősítési lehetőségekkel (bilincs, karima vagy gömbcsukló).

Lineáris útadók összefoglaló táblázata

A magnetostriktív technológiai fejlesztés egy újfajta érzékelőelem beépítésével lehetővé teszi a mágneses kurzorok helyzetének leolvasását. A Gefran által kifejlesztett és szabadalmaztatott módon az érzékelő rendszer felépítését egyszerűsítették, optimalizálták.
Főbb jellemzők:
-egyszerűsített érzékelő elem
-lehetővé tette a távadók méreteinek további csökkentését
-egyszerű, moduláris felépítés
-nagyobb megbízhatóság, és könnyebb karbantartás
-egyedi megoldások
–maximális teljesítőképesség az adott kategórián belül

Lineáris útadók összefoglaló táblázata

   

Szilárdtestrelék

Moduláris teljesítmény szabályozók en_logo

Szilárdtestrelék

Moduláris teljesítményszabályozók

A szilárdtest relé egy jelfogóként működő eszköz, amelyben a kapcsolási folyamat (áramkörök be-, ki- és átkapcsolása), kontaktusok nélkül, nagyteljesítményű p-n átmenetek vezető irányba való átbillenésével valósul meg.
A GEFRAN szilárdtest relék AC áram kapcsolására alkalmasak 1-fázisú és 3-fázisú alkalmazásokhoz max. 600 A áramig.
A GEFLEX termékcsalád az ipari hőmérsékletmérés területére nyújt inovatív megoldást, elektromos szekrényekben történő DIN-sínen rögzítési lehetőséggel. Egy tokozatba kerültek beépítésre a PID hőmérséklet szabályozók, a hűtőbordás szilárdtestrelék, az áram-, és feszültségváltók, a segédbemenetek és kimenetek, valamint a soros kommunikációs portok.
   

Kijelző műszerek en_logo

Hőmérséklet szabályozó műszerek en_logo

GEFRAN kijelzők

GEFRAN hőmérsékletszabályozók

A GEFRAN kijelzők egyedileg konfigurálható, előlapra szerelhető mikroprocesszors műszerek, különböző értékek kijelzésére: pl. hőmérséklet, nyomás, helyzet, áramlás, erőhatás, stb. Nagyteljesítményű szabályozócsalád ipari folyamatirányítási területre (hőmérséklet, nyomás, hálózati feszültség, arányszabályozás). Programozható grafikával, TFT, érintőképernyős kivitel, 3,5" és 5,7" kivitelben.

icon Tovább a gyártó honlapjára