Hungarian flagEnglish flag
1191 Budapest, Földváry u. 2.
info@meter.hu +36 1 282 9896
Külső és belbecs korszerűsítés az Isotechnél
2014-09-15

isotech logoÚj fejezetet nyitott a hőmérséklet kalibrátorok egyik piacvezetője, az angol Isotech vállalat az ipari hőmérsékletkalibráló kemencék piacán. Bevezette az úgynevezett Advanced családot, amelynek tagjai az eddigi kemencéket látványban és tudásban továbbgondolt modellekkel egészítik ki.

displayKülsőre az ívelt házkialakítás mellett a nagy színes kijelző hívja fel magára egyből a figyelmet az új Isotech kalibrátorokon. Ezen a kijelzőn felprogramozható a kalibrálási folyamat.
Színesben, jól láthatóan lekérdezhető a kemence állapota, minden adata. Kalibrálás közben nem csak a kemence belső hőmérséklete, a referencia hőérzékelő hőmérséklete, de kialakított csatlakozásoknak köszönhetően akár három, kalibrálás alatt lévő további hőérzékelő hőmérséklete is megjeleníthető.

venus advancedSzínváltással jelzi (pirosról sárgára) a továbbfejlesztett hőmérsékletvezérlésnek köszönhetően akár 0,001 fokos kijelzés a beállított hőmérséklet elérését. Ez a beállított hőmérséklet lehet a referencia hőérzékelő által jelzett is, nem csak a belső érzékelőé.
Tárolható a kalibrálási folyamat minden mérési adata a belső memóriában akár titkosított formában is, avagy az USB csatlakozásra dugott tárolóeszközön. Erre az USB portra billentyűzet is dugható az egyszerűbb kezelés érdekében.

Előre felprogramozhatók a készülékre a gyakran használt kalibrálási ciklusok megadott hőmérsékletekkel úgy a kezelőpanelről, mint szoftver segítségével. Csatlakoztatható az Advanced család minden tagja Ethernet hálózathoz is. Ezáltal vagy a hozzáadott programmal, vagy saját beépített
webszerverén keresztül lehet kapcsolódni a készülékhez. Így a szokásos pc-s kapcsolat mellett tableten
vagy okostelefonon is követhetjük bárhonnan a kalibrátor munkáját.


Bővebb információ

Isotech termékoldal