Hungarian flagEnglish flag
1191 Budapest, Földváry u. 2.
info@meter.hu +36 1 282 9896
Kompakt hőkamerák – profiknak
2011-11-18

Kompakt hőkamerák valós és infra képpel – profiknak, megfizethető áron!

MikroShot-B hőkamera épület-termográfia területére (-20 … +100 °C)

Mikroshot BA MikroShot-B névre hallgató hőkamera kifejezetten az épület-termográfia területére szánt műszer. Leginkább egy digitális fényképezőgéphez hasonlít. Kicsi mérete, kompakt kialakítása kényelmes használatot, egyszerű hordozhatóságot tesz lehetővé. Jól fókuszál kis távolságban is, manuális beállítás mellett már 10 cm-ről is készíthetőek képek. Használat szempontjából a kompatibilitás jellemzi, hiszen SD memóriakártyára készülnek a képek, tápellátását pedig bárhol beszerezhető ceruzaelem illetve akku biztosítja.
A kamera további előnye, hogy valós képet is képes fényképezni, így a későbbi kiértékelések során a valós fényképhez is hozzárendelhetők a hőmérsékleti értékek. Kisebb hőmérsékleti méréstartománya és ebből adódó kedvező ára miatt optimális választás, ha például épületek hőszigetelésének felülvizsgálatáról van szó.
Kapcsolódó anyagok:

 

NI IR6010-es kamera.  (-10 … +250 °C)

NI IR 6010 hőkameraA korábbi, széles spektrumot átölelő választékunk legújabb tagja az NI IR6010-es kamera.  A kis, kompakt kivitelű kamera kényelmes használatot és könnyű hordozhatóságot biztosít. Nagyméretű (3 ½ "-es)  LCD kijelzőjén négy, egymástól független hőmérséklet-mérő kurzort lehet beállítani, melyek az aktuális hőmérsékleten túl az egymáshoz viszonyított hőmérséklet-eltérést is képesek megmutatni. A készülék infra-, és valós képek mellett kép-a-képben funkcióval is rendelkezik. Használat szempontjából a mérendő felület középpontját megcélzó lézerirányzék, valamint a LED-es segédfény teszi könnyebbé kezelhetőségét. Az elkészített képek azonosítását és sorbarendezését könnyíti meg a hangjegyzet és szöveges megjegyzés hozzáfűzése funkciók. A több, mint 1000 kép tárolására alkalmas mikroSD kártya mellett USB csatlakozóval rendelkezik, tápellátását pedig akár öt óra folyamatos használatot is kibíró saját akkumulátora biztosítja.
Kapcsolódó anyagok: