Hungarian flagEnglish flag
1191 Budapest, Földváry u. 2.
info@meter.hu +36 1 282 9896
Bővült a már eddig is sikeres Schützinger termékválaszték
2014-06-19

sch__logoMérővezetékek, csipeszek és mérőcsúcsok, szabványos és speciális kivitelben

Megjelent a német cég több mint 3000 szabványos és vevőigények által kialakított termékválasztékát tartalmazó katalógusa nyomtatott és elektronikus formában, ami igényelhető illetve letölthető honlapunkról.

A széles méretválasztékban, több színben készülő villamos laboratóriumokban és orvosi diagnosztikához használt mérővezetékek mellett megtalálhatók a hagyományos és érintésvédett laborcsatlakozók, méréstechnikai tartozékok.

sch2A gyorsan dugaszolható vagy forrasztható befogási lehetőséggel rendelhető nyomógombos csatlakozók egy további modellsorozattal bővültek. Mindenhol, ahol vezetékeket vagy kábeleket kell rövid ideig más készülékekkel összekötni ideálisak ezek a csatlakozó elemek. Fő felhasználási területük az olyan alkalmazások, ahol vezeték, kábel vagy elektromos készülék működését kell ellenőrizni. Például: Kábelszerelés az elektromos csatlakozások egyidejű ellenőrzésével; motor vizsgálópad, stb.
Eddig a csatlakozások a közepes alkatrész esetében 8x4 mm-esek voltak, a kisebb kivitelnél 3,7x6 mm-esek. Mostantól rendelkezésre áll 12x4 mm-es méretben is. Így aztán azok a vezetékek, amelyek lapos csatlakozóvéggel vagy gyűrűs véggel rendelkeznek is gyorsan és biztonságosan csatlakoztathatók. Az elektromos csatlakozás értékeit is megnövelték 20 A-ig (ideiglenes érték).
A saját fejlesztésű, több mint hat évtizedes gyártói tapasztalattal készülő mérővezetékek és méréstechnikai tartozékok megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, használatuk biztonságos.

Katalógus letöltése