Hungarian flagEnglish flag
1191 Budapest, Földváry u. 2.
info@meter.hu +36 1 282 9896
Új kiadás! Mérések épületek kisfeszültségű villamos hálózatán
2021-11-08

Az idén újra kiadott, aktualizált könyv összefoglalja mindazokat az elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyek szükségesek kisfeszültségű hálózatok villamos bizton-ságtechnikai felülvizsgálatának elvégzéséhez. A kiadvány elsősorban – de nem kizárólag - azok számára hasznos. akik szakmai alapképzettségük mellett erősáramú berendezések felülvizsgálatához, illetve érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálathoz rendelkeznek képesítéssel.

E hasznos könyv célja, hogy kihangsúlyozza a villamos berendezések biztonsági vizsgálatának fontosságát, bemutassa a vizsgálati módszerek leírását, új mérési, vizsgálati technikák megismerését. Nagy előnyt jelent a szakemberek számára, hogy a kiadvány összegyűjtve adja azokat az információkat, amelyek a jelenlegi szabványok és előírások tagoltsága miatt, csak számos szabvány és rendelet együttes ismerete mellett szerezhető be.


Számos felsőoktatási intézményben és szakképzési intézetben gyakorlatorientált, oktatást segítő dokumentumként tartják számon. Tartalmi felépítése a villamos berendezések áttekintésétől, a szabványok és előírások összefoglalásán, a villamos biztonság kérdésén keresztül, az ellenőrzési és mérési módszereken át a mérőműszerek áttekintéséig felöleli az épületek kisfeszültségű hálózatával kapcsolatos kérdéseket.

A könyv az üzeltünkben nyitvatartási időben dijmentesen átvehető. (1191 Budapest, Földváry utca 2.).

Amennyiben nem tud az üzletünkbe befáradni, úgy GLS futárszolgálattal, szállítási díj ellenében elküldjük Önnek. Amennyiben ez utóbbit választja, kérjük írásban küldje el igényét, megadva a szállítási nevet és címet az info@meter.hu email címre.