Hungarian flagEnglish flag
1191 Budapest, Földváry u. 2.
info@meter.hu +36 1 282 9896
MEE VET Szakmai Nap ELMÜ Sporttelep
2011-05-11

mee logoA Magyar Elektrotechnikai Egyesület Villamos Energia Társasága és a Magyar Elektrotechnikai Egyesület ELMŰ Szervezete 2011-ben ismét megrendezi – immár negyedszer, idén már országos jellegű - két napos Szakember Találkozóját, ahol Horváth László laboratórium vezető kollegánk május 18-án tart előadást, Feladatorientált mérési sorozatok a villamos biztonságtechnikában címmel.

A rendezvény időpontja: 2011. május 17-18. (kedd-szerda)
A rendezvény helyszíne: ELMŰ Nyrt. Sporttelep (kézilabda csarnok), Budapest, XIII. Népfürdő u. 18-20.

Az elmúlt években az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport rendezésében, a MEE-VET szakmai koordinálásban került sor a rendezvényre. Célközönség a Társaságcsoportban dolgozó szakemberek, a kivitelező és tervező cégek, valamint a műszaki ellenőrök köre volt. A program folyamán a Társaságcsoport képviselői, valamint közép és kisfeszültségű berendezéseket gyártó cégek tartottak szakmai előadásokat, bemutatókat.

Az előző évekhez képest újdonság, hogy a rendezvény országossá vált (hazai áramszolgáltató társaságcsoportok – E.ON, EdF és RWE - is meghívásra került). A rendezvény mindkét napja nyílt és ingyenes. Várjuk Önöket, találkozzunk a C+D Automatika Kft. standján műszerbemutatóval, szakmai konzultációs lehetőséggel.