Hungarian flagEnglish flag
1191 Budapest, Földváry u. 2.
info@meter.hu +36 1 282 9896

Hőmérsékletmérés

2008-09-25

Kukoricatábla madártávlatból infrafelvételen

Az infravörös mérések technikája a hadiipar, a csillagászat és a nehézipar után – a régészet mellett – megérkezett az agráriumba is.
A hőkamerák korábban hely- és energiaigényes, nehéz berendezések voltak. Manapság azonban egy repülôgép fedélzetén is könnyen üzembe helyezhetők.

A teljes cikk megtekintéséhez kattintson ide...


2012-12-20

isotech_1A teljes körű tájékoztatás és a vevői igények minél teljesebb kiszolgálása érdekében megújítottuk ISOTECH hőmérséklet-kalibrátor aloldalunkat. A részletes, a gyártó cég szinte teljes kínálatát bemutató aloldalon a teljes katalógusokon kívül sok egyéb, érdekes újdonságot is megjelenítünk. Tovább...

ISOTECH aloldal elérése...


2012-10-29

isis_kalibratorA két részes cikk első felében a hőmérséklet-kalibrálás általános szempontjainak és nehézségeinek rövid ismertetése után áttérünk néhány nagy teljesítményű és korszerű készülék bemutatására; a második részben a kalibrálási feladatok megoldására alkalmas műszereket mutatjuk be.

1. rész megtekintése...

2. rész megtekintése...

Isotech hőmérséklet-kalibrátorok termékismertető (magyar)


2011-11-18

PYRANOMÉTEREK HASZNÁLATA NAPELEMEK BEMÉRÉSÉRE ÉS NAPELEMES ERŐMŰVEK MŰKÖDÉSÉNEK ELLENŐRZÉSÉRE

Kipp & ZonenA meteorológiában, azon belül is mezőgazdasági célú időjárási megfigyelések és adatgyűjtések során (agrometeorológia) sokféle sugárzásmérőt használnak. Részletek...


2009-06-08

MikroShotA MikroShot névre hallgató kamera leginkább egy digitális fényképezőgéphez hasonlít. Kicsi mérete, kompakt kialakítása kényelmes használatot, egyszerű hordozhatóságot biztosít. Jól fókuszál kis távolságban is, manuális beállítás mellett 10 cm-es „makrószerű” funkciót biztosít. Használat szempontjából a kompatibilitás jellemzi, hiszen SD memóriakártyára készülnek a képek, tápellátását pedig bárhol beszerezhető ceruzaelem illetve akku biztosítja. A kamera előnye más típusokkal szemben, hogy valós képet is képes fényképezni, így a későbbi kiértékelések során a valós fényképhez is hozzárendelhetők a hőmérsékleti értékek.

Kapcsolódó anyagok:


2012-01-13

AdatgyűjtőA már ismert, megbízható DeltaOhm hőmérséklet-adatgyűjtők családja újabb változatokkal gyarapodott, mind a PT100 hőérzékelős, mind pedig a hőelemes mérések területére alkalmas műszerekkel.

Részletek...


2011-04-07

MikroShot-B hőkameraA MikroShot-B névre hallgató hőkamera kifejezetten az épület-termográfia területére szánt műszer. Leginkább egy digitális fényképezőgéphez hasonlít. Kicsi mérete, kompakt kialakítása kényelmes használatot, egyszerű hordozhatóságot tesz lehetővé. Jól fókuszál kis távolságban is, manuális beállítás mellett már 10 cm-ről is készíthetőek képek. Használat szempontjából a kompatibilitás jellemzi, hiszen SD memóriakártyára készülnek a képek, tápellátását pedig bárhol beszerezhető ceruzaelem illetve akku biztosítja. Tovább...

Kapcsolódó anyagok: