Hungarian flagEnglish flag
1191 Budapest, Földváry u. 2.
info@meter.hu +36 1 282 9896

Hírek és Cikkek

 


2023-06-21

 

Cégünk több évtizede sikeresen működő, a mérés és automatizálás területén szakosodott kereskedelmi és szolgáltató vállalkozás. Bővülés miatt jelenleg új munkatársat keresünk, aki csatlakozna fejlődő és dinamikus csapatunkba.

 

Miért csatlakozzon hozzánk?

 

 • Stabil vállalati háttér: Cégünk hosszú évek óta tőkeerős és megbízható, biztosítva a hosszú távú biztonságot.
 • Versenyképes jövedelem: versenyképes jövedelmet és versenyképes juttatási csomagot kínálunk.
 • Szakmai támogatás: Támogatjuk munkatársainkat szakmai képzésekkel, nyelvtanulással és fejlődési lehetőségekkel.
 • Családias környezet: Hangulatos és segítőkész csapat várja Önt, ahol megtapasztalhatja a családias légkört.
 • Modern eszközök: Biztosítjuk a szükséges eszközöket, beleértve telefont, laptopot és munkához kapcsolódó gépkocsi használatát.
 • Egyéb juttatások: Szociális juttatásokat nyújtunk a munkavállalóinknak.
 • Állandó alkalmazotti munkaviszony: Hosszú távú munkalehetőség áll rendelkezésre.

További információért kattintson ide

 


2019-12-11

mee logoA 2024. februári MuBi ülésről:

 • 40/2017.(XII.4.) NGM rendelet (VMBSZ) módosítása
 • újonnan kiadott tűzvédelmi irányelvek
 • PEN-sínről való leágazások
 • villamos berendezések szereléséhez szükséges szakképesítések
 • villamos karám
 • naperőmű egyenpotenciálra hozása
 • gyengeáramú szakképzettségű személyek munkavégzési lehetőségei
 • szerelvény dobozok átalakítása

...részletek a teljes jegyzőkönyvből itt.


2022-10-25

 

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület villamos biztonságtechnikai (VB) munkabizottságnak (korábban ÉV MUBI) üléseinek jegyzőkönyvei a kezdetektől napjainkig elérhetőek itt!


2023-06-29


A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján.

 

A C+D Automatika Kft. is, már több éve benne van a pénzügyileg legstabilabb magyar vállalkozások között.

 


2023-06-15

 

Naprakész szereléstechnológiai ismeretek és a legújabb szabályozások, előírások egyben!
A szakmában hiánypótló szakkönyv az épületvillamossággal foglalkozó tervezőknek, kivitelezőknek, beruházóknak és nem utolsó sorban a szaktanároknak és a tanulóknak nyújt átfogó elméleti ismeretet. 

 

A könyv főszerkesztője a szakmában nagy elismerésnek örvendő Dési Albert, a szerzői kollektívát pedig ugyancsak a szakma kiválóságai alkotják. A főszerkesztő és a szerzői csoport - maguk is épületvillamossági szakemberekként - olyan kézikönyvet állítottak össze, amelyre, mint komplett szakanyag folyamatos igény jelentkezik a gyakorló szakemberek részéről. 

Az Épületvillamosság – bár nem rendelkezik tankönyvi besorolással – az oktatási anyagok közt betöltött egyedülálló, hiánypótló szerepe révén sok intézményben ajánlott irodalomként jelenik meg.

Könyv ára: bruttó 7.900,-Ft + igény esetén postaköltség 2.100,-Ft

 

Megrendelem

 

További szakkönyvek a kínálatunkban


2023-01-27

 

Bontható vagy hitelesített kivitelű áramváltót keres? Meghatározott áttétellel pontossági osztályban, rakárról akár azonnal? Itt biztosan megtalálja

 

Az áramváltók széles választékát kínáljuk évek óta Önöknek. Honlapunkon most könnyen, a megfelelő paraméterek megadásával kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Használja a honlapon található szűrőnket!


 Áramváltó szűrő


2022. októberében részt vettünk a Debrecenben megrendezett Hello Szakma rendezvényen, ahol cégünk oktatási rendszereket mutatott be. 

Működés közben ismerhették meg a látogatók a német Lucas-Nülle GmbH. UniTrain-I műszaki oktató rendszerét, melynek szoftvere magyarul tanítja, magyarázza a teljes villamos labor környezetet biztosító központi egységhez aktuálisan csatlakoztatott hardverhez kapcsolódó tananyagot. A kiállításon az „Aszinkron motorok” kurzus reprezentálta a közel 150 darabból álló tantárgy választékot, mely felöleli az analóg és digitális elektronika, a mechatronika, „Ipar 4.0” minden fontos területét az alapoktól (legegyszerűbb villamos áramkör összeépítése, hidraulika, pneumatika) az összetettebb megoldásokig (pl. gépjármű technika, megújulóenergia, rádiótechnika, busz rendszerek, stb.).  

 


2020-11-30

Rogowski tekercsKépzeljük el, hogy már kiépítettük hálózatunkat, azonban igény merül fel tartós fogyasztásmérésre, mégpedig – a normál áramváltók kimeneti jeléhez, és sok mérőműszer névleges bemeneti jelszintjéhez igazodva – legalább 1 A-es áramkimenettel.

Kattintson a cikk elolvasásához ide.


2018-08-01

EVSE adapterVilágszerte terjednek az elektromosautók és ennek megfelelően a töltőállomásaik is. Ezeket mindenki használhatja, hiszen elektromosautót bárki vehet, nem csak villamos szakemberek, így kiemelten fontos ezen villamos berendezések hibavédelmi szempontból történő ellenőrzése (hasonló a helyzet a háztartási méretű kiserőművek esetében a napelemeknél).

 Bővebben

 Az EVSE adapter adatlapja


2021-02-18

 

Bontható vagy hitelesített kivitelű áramváltót keres? Meghatározott áttétellel pontossági osztályban, rakárról akár azonnal? 

 

Az áramváltók széles választékát kínáljuk évek óta Önöknek. Honlapunkon most könnyen, a megfelelő paraméterek megadásával kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Használja a honlapon található szűrőnket!


 Áramváltó szűrő


 • 1
 • 2
 • . . .
 • 4